Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bystriansky (41) a jeho trampoty s kliešťom v zadku...
Zdielať na
Showbiznis

Bystriansky (41) a jeho trampoty s kliešťom v zadku...

Uf, tak toto by ste nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi! To, čo sa stalo nemotornému a stále popletenému barmanovi Imrovi zo seriálu Panelák, nie je veru závideniahodné. Poriadne ho totiž potrápil kliešť, ktorý sa mu prisal...

„Raz, na splave Malého Dunaja, som chytil kliešťa do zadku,“ prezrádza Braňo Bystriansky. O tom, že to nebolo nič príjemného, snáď ani netreba diskutovať.

„Traja doktori, kamaráti, ktorí s nami splavujú, sa mi na ňom vystriedali. Jeden chcel dokonca použiť skalpel,“ ešte stále vyplašene spomína. Nakoniec ale problém s kliešťom vyriešila Braňova manželka. „Jednoducho mi ho zo zadku vytrhla,“ smeje sa úspešný herec.

Vtedy mu ale do smiechu nebolo. Uvedomuje si totiž, aké nebezpečné môžu byť pre človeka kliešte. „Keď chodíme s deťmi do lesa, dávame si na ne veľký pozor a vždy sa poriadne skontrolujeme, či sa náhodou nejaký na nás neulakomil,“ tvrdí Braňo, ktorý prechádzky po prírode miluje.

„S Lesankou a manželkou Svetlankou sme každú možnú chvíľu vonku, dokonca aj keď nie je najlepšie počasie. Ale ako hovorí môj otec: Nie je zlé počasie, iba zlé oblečenie!“, opakuje slová svojho mužského vzoru. Najradšej chodia na hríby. Pri ich zbere sa ale vždy držia jednej jedinej zásady:

„Ak sa niekomu nepozdáva nejaký hríb, tak ho do toho jedla nedáme, takže je veľmi malá pravdepodobnosť, že by sme sa priotrávili,“ dodáva Braňo, ktorého ani trampoty s kliešťom v zadku neodradili od svojej obľúbenej činnosti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie