Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adamec (49) alias Milanko z Mafstory: Na toto nezabudnem!
Zdielať na
Showbiznis

Adamec (49) alias Milanko z Mafstory: Na toto nezabudnem!

Zdroj: TV JOJ

Keď si na to spomenie, usmeje sa. Reč je o príhode obľúbeného Milanka z Mafstory , ktorá sa spája s jeho prvým letom lietadlom. Aj mne dvíha kútiky dohora, keď o tom píšem. Veď toto sa môže stať jedine Milankovi...

Bolo to už dávno, pradávno, no predstaviteľ účtovníka mafiánov sa stále smeje na to, ako si doslova „prečúral“ celý prvý let svojho života, na ktorý sa, ako dieťa, veľmi tešil.

„Na ten let nezabudnem do smrti. Otec mi, ako osemročnému  chlapcovi, kúpil letenku -  vtedy za 40 korún československých. Leteli sme z Bratislavy do Piešťan. Hneď ako lietadlo vzlietlo som si odskočil na toaletu a keď som z nej vychádzal, lietadlo práve pristávalo,“ smeje sa Igor.

Ako malému, asi sedem ročnému chlapcovi, mu vtedy do smiechu nebolo. „Aj som si poplakal, pretože mojim snom bolo vidieť zem z lietadla, ale keďže som celý let prečúral, nič som nevidel,“ opisuje chvíle, ktoré ako dieťa niesol veľmi ťažko. Odvtedy už nalietal množstvo kilometrov, a tak si vyhliadky z výšky niekoľkých kilometrov, užil do sýtosti.

„Bol som už asi všade na svete. Cestovanie ma veľmi baví,“ dodáva Igor, ktorý by mal z pozície seriálového mafiánskeho účtovníka snáď aj presne vedieť, koľko peňazí už vrazil do dovoleniek a rôznych oddychových a poznávacích výletov.

„No tak k tomuto, veru, účtovné knihy nemám. Ale isto sú to tisícky eur,“ uzatvára sympatický herec, ktorého vídať v Mafstory.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie