Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Braňo Mojsej (45): Opúšťa chľast i Košice, otvára Mojsejland
Zdielať na
Showbiznis

Braňo Mojsej (45): Opúšťa chľast i Košice, otvára Mojsejland

Braňo Mojsej zavesil hudbu na klinec! Dokonca vraj už neutápa svoj žiaľ ani v alkohole. Stal sa z neho úplne iný človek, píše Nový Čas.

Zdá sa, že z najhoršieho je už vonku. Po niekoľkých alkoholických excesoch sa vracia opäť do normálneho života. Opúšťa Košice a prerába si byt v blízkosti maďarsko-slovenských hraníc.

"Vybral som si jeden byt a dole budem prevádzkovať kaviareň. Zároveň tam budem nielen podnikať, ale aj bývať. Z kaviarne budú viesť dva schody priamo do môjho bytu," povedal neúspešný hudobník pre Nový Čas. 

Zároveň priznal, že ešte nevie, ako sa bude kaviarnička volať. V hre je údajne aj Artkafe či Mojsejland. Mala by byť hotová do takých dvoch mesiacov. 

Ako bývalý hudobník určite dobre vie, že začínajúci umelci to majú ťažké. A preto dodáva, že má v pláne podporovať aj mladých maliarov. Tí sa vraj môžu realizovať aj pri pití kávičky.

Pred dvomi rokmi boli kvôli spevákovi v pohotovosti aj popradskí policajti. Braňo Mojsej najskôr nahlásil, že mu niekto ukradol auto, potom to však odvolal. Kriminalisti ho však mohli vypočuť až po vytriezvení. Viac vo videu.

Zdroj: topstar.sk/Nový Čas

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie