Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šok v kráľovskej rodine! William (31) si Kate (31) vzal po nátlaku
Zdielať na
Showbiznis

Šok v kráľovskej rodine! William (31) si Kate (31) vzal po nátlaku

Za všetkým hľadaj ženu. Aj v prípade svadby Kate a Williama to platí. Aby mladý pár spečatil svoju lásku svadbou, trošku dopomohla Catherinina matka Carole. Svokra bola teda aktívna už pred svadbou.

Novopečená babička Carole bola do vzťahu Kate a princa Williama omnoho viac zaangažovaná, než by sa mohlo zdať. Nezľakla sa dokonca ani titulu "budúci kráľ" a Williama si vzala nabok, aby s ním prebrala plány na život s jej dcérou. Keď už sa jej zdalo, že princ dlho otáľa, postrčila ho vraj správnym smerom, a tak došlo k zásnubám.

Kate ale tiež vyšla svojmu šťastiu naproti. Do princa bola zrejme zahľadená už dlhšiu dobu a dokonca to vyzerá tak, že bola ochotná pre vzťah s ním urobiť čokoľvek a neváhala kvôli tomu obetovať svoje sny. Píše český denník Blesk

Po strednej škole sa síce dostala na prestížnu univerzitu do Edinburghu, ale keď vyšlo najavo, že William si vezme rok voľna a potom nastúpi na univerzitu v St. Andrews, neváhala a nasledovala ho. Dokonca si zvolila rovnaký odbor a vyberala si predmety tak, aby spolu mohli tráviť viac času. Jej plán vyšiel a pár spolu začal po roku chodiť.

Kniha, ktorá tieto doteraz utajené informácie zverejnila, taktiež popisuje hádky mileneckého páru, ku ktorým došlo, keď Kate Williama konfrontovala ohľadom jeho búrlivého životného štýlu. William sa ale v 24 rokoch viazať nechcel, a tak sa pár v roku 2007 rozišiel. Aj vtedy babička Carole Kate uisťovala, že to nie je navždy. A mala pravdu.

Zdroj: topstar.sk/Blesk

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie