Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
EXKLUZÍVNE! Sandra Bullock (49) povedala áno novinárovi
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE! Sandra Bullock (49) povedala áno novinárovi

Jedna z najpopulárnejších herečiek sveta Sandra Bullock po troch mesiacoch povedala áno redaktorovi Veľkých Novín Martinovi Krpačovi. Áno mu však povedala na stretnutie a rozhovor... žiadny románik za tým nehľadajte, alebo?

Prvé dni pozoroval všetkých jej ctiteľov a trochu žiarlil, ale na to si asi bude musieť zvyknúť. "Na červenom koberci som vždy veľmi nervózna. Cítim sa divne, ale hneď, ako prídem medzi fanúšikov, som vo svojom živle. Mohla by som s nimi tráviť celé dni," hovorí herečka.

Sedela oproti Martinovi vo vzdialenosti len 2 metre, bližšie ich totiž bodyguardi nepustili. Usmievavá, upravená, profesionálna, skrátka úspešná žena. "Myslím, že je to sen každého - cestovať a živiť sa tým, čo ho baví a mne sa to pošťastilo. Áno, je to sen, mám veľké šťastie," pokračuje herečka.

Čas utekal, novinár prešiel rovno k veci. Pozvanie na kávu by určite neprešlo, ale skúsil to s jedlom. "Minulý rok som prestala piť kávu, takže na to ma nedostanete. Avšak pijem zelený čaj, takže, ak bude zelený čaj a možno nejaký dobrý koláč, tak by som možno aj išla. Povedala som to zle, jedlo je dôležitejšie než osoba? Možno preto som tak dopadla," myslí si Sandra.

No že by to hneď znamenalo Milujem Ťa, to teda rozhodne nie a keď mu vietor z plachiet berie aj nasledujúca odpoveď, je mu to jasné, táto žena má chlapa, pardon, syna. "Milujem svoj život taký, aký je. Zobúdzam sa s mojím malým chlapcom a som veľmi spokojná," uzatvára.

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ Martin Krpač

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Najčítanejšie