Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Varholíková (36) na súde. Milionárskej dcérenke hrozí 10-ročná basa
Zdielať na
Showbiznis

Varholíková (36) na súde. Milionárskej dcérenke hrozí 10-ročná basa

Eva Varholiková, dcéra Alexandra Rezeša sa postavila pred súd. Pred rokom havarovala na maďarskej diaľnici M3. Pri nehode prišli o život štyria ľudia. Varholíková mala byť podľa obžaloby v čase nehody opitá. Ona však tvrdí, že pila až po nehode.

Eva Varholíková-Rezešová začala obhajovať svoju verziu nehody. Jej nový obhajca robí všetko pre to, aby dokázal, že Varholíková pred jazdou ani počas nej nepila, ale až po havárii. Vyplýva to z otázok, ktoré kládol svedkom nehody. Sústredil sa predovšetkým na to, kde videli svedkovia fľašu, z ktorej mala vodička piť.

"Podľa jej výpovede z fľaše si potiahla v momente, keď bolo auto na streche. Vraj vypila zhruba jedno deci a hneď nevedela, že pije alkohol," vraví advokát poškodených Ádám Hantos.

Pozostalí chodili po budove súdu ako bez duše. Na otázky veľmi odpovedať nechceli. Netaja sa však hnevom na Varholíkovú. Tá povedala v súdnej sieni priamo, čo si o nehode myslí: Necítim sa byť vinná. Vo svojom vyhlásení však vyslovila ľútosť nad tragédiou. Jej obhajca bol ale na slová skúpy. 

Celé pojednávanie si vypočula aj Varholíkovej matka Rezešová. Ich pohľady sa stretli iba počas prestávok. Súd napokon verdikt nevyniesol. 

Zdroj: topstar.sk/Števo Bodor

Zdielať na

Najčítanejšie