Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Rychtář (55) a Macura (39): Takto sa pobili o Bartošovú (47)!
Zdielať na
Showbiznis

VIDEO. Rychtář (55) a Macura (39): Takto sa pobili o Bartošovú (47)!

Josef Rychtář (55) bráni česť svojej milovanej Ivety Bartošovej naozaj zvláštnym spôsobom. Keď pred časom prišiel za 47-ročnou speváčkou jej najväčší obdivovateľ Zdeněk Macura, aby jej vrátil osobné veci, Josef si neudržal nervy na uzde a Macuru fyzicky napadol.

Situácia zašla tak ďaleko, že na násilníkov musela rodinná priateľka zavolať políciu. Tá napokon prišla, avšak v čase, keď vypočúvala Rychtářa, Macura utiekol. Tričko a tepláky, ktoré boli v igelitovej taške, si tak známa speváčka nakoniec neprevzala.

Dnes už Džambulka opäť žiari šťastím, píše Blesk.cz. Tvrdý alkohol vymenila za čaj a všetok voľný čas trávi v záhradke. Samozrejme, nezabúda ani na svojich domácich miláčikov. Keď je čas, vezme na prechádzku svojho psíka alebo sa hrá s mačkou.

Speváčkin priateľ Josef Rychtář naďalej odmieta, aby šla do liečebne. Namiesto toho jej dal na prst zásnubný prsteň a snaží sa, aby všetky svoje myšlienky venovala blížiacej sa svadbe. Zdá sa, že zatiaľ sa mu to darí. Aspoň dovtedy, dokým sa mu do cesty nepostaví opäť Zdeněk Macura.

TopStar špeciál: Príbeh Ivety Bartošovej už o 23:00 na TV JOJ!

Zdroj: topstar.sk/Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie