Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Varholíková-Rezešová (36): Vinu hádže na mŕtveho, uverí jej aj súd?!
Zdielať na
Showbiznis

Varholíková-Rezešová (36): Vinu hádže na mŕtveho, uverí jej aj súd?!

Celebritná Slovenka Eva Varholíková-Rezešová, ktorá vlani spôsobila v Maďarsku smrteľnú dopravnú nehodumení taktiku! Podľa pozostalých obetí má viniť z havárie vodiča auta, do ktorého narazila. Napísal to maďarský denník Blikk. Súdny proces so slovenskou boháčkou začína v utorok.

Slovenka sa má chcieť trestu vyhnúť tvrdením, že šofér, do ktorého narazila, zmenil náhle jazdný pruh.

Obhajca Varholíkovej-Rezešovej inicioval ďalšiu expertízu. Tá má zistiť, či na náhlu zmenu jazdného pruhu mohla v rýchlosti 170 km/h a v podnapitom stave zareagovať. "

"Stratégiou obhajoby obvinenej je, že jazdila podľa predpisov, síce trocha rýchlejšie, ale zrážke s fiatom nedokázala zabrániť," konštatuje denník.

Rodinní príslušníci obetí to považujú za neprijateľné, vyjadrili však dôveru v triezvy úsudok súdu.

"Považujem ju za smiešnu, pretože dva posudky nezávislých súdnych znalcov v oblasti techniky jednoznačne vyvrátili možnosť, že príčinou nehody bola náhla zmena pruhu vozidla obetí," cituje Blikk obhajcu pozostalých Ádáma Hantosa.

K nehode došlo na diaľnici M3 v smere na Budapešť vlani 21. augusta. Známa Slovenka zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť.

Tri osoby v aute zhoreli. Jednej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, avšak dva dni po nehode ťažkým zraneniam podľahla v budapeštianskej nemocnici.

Zdroj: TASR, blikk.hu, tv joj

Zdielať na

Najčítanejšie