Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prvá oficiálna fotografia princa Georgea je na svete!
Zdielať na
Showbiznis

Prvá oficiálna fotografia princa Georgea je na svete!

Zdroj: SITA

Malý George robí svojim starým rodičom radosť. Dôkazom toto sú aj fotografie, ktoré zhotovil Michael Middleton, otec vojvodkyne z Cambridge. George na nich slastne spinká, kým jeho rodičia pôsobia síce unavene, ale zato šťastne.

Dokonalé rodinné šťastie ešte podčiarkujú psíkovia Katiných rodičov - zlatý retriever Tilly a kokeršpaniel Lupo. Na fotkách svieti slniečko a Kate vyzerá v ľahkých fialových letných šatách očarujúco. William, naopak, pôsobí unavene.

Apropo, princ William sa už dávnejšie priznal, že jeho prvorodený mu dáva poriadne zabrať. Okrem toho, že je George je podľa neho extrémne hlučný, je vraj aj extrémne krásny.

Všetci teraz s napätím očakávajú, kedy šťastní rodičia synčeka pokrstia a kto všetko bude mať tú česť byť jeho krstným rodičom. ""Novorodenec Williama a Kate ale môže mať až osem krstných otcov, všetky návrhy ale musí schváliť samotná kráľovná," napísal nedávno National Enquirer.

Prvorodený potomok princa Williama a jeho ženy Kate sa narodil 22. júla. Jeho narodenie vzbudzovalo obrovský záujem médií z celého sveta. 

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie