Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zvrat vo vyšetrovaní: Princeznú Dianu (†36) zabila britská vláda!
Zdielať na
Showbiznis

Zvrat vo vyšetrovaní: Princeznú Dianu (†36) zabila britská vláda!

Zdroj: ISIFA

Princezná Diana nemusela zomrieť. Za jej tragickou smrťou vraj mala stáť elitná jednotka britskej armády. Vyplýva to zo zápiskov jedného z bývalých príslušníkov komanda, ktoré získala britská polícia. Tá už potvrdila, že začala skúmať nové poznatky týkajúce sa nehody.

Podľa najnovšej konšpiračnej teórie mala byť do Dianinej smrti údajne zapletená britská špeciálna jednotka SAS.

Londýnska polícia začala preverovať tvrdenie, keď získala osemstránkový ručne písaný list. Jeho autorom sú príbuzní člena jednotky.

"Informácie, ktorými sa momentálne zaoberá polícia obsahujú aj tvrdenia, že princezná Diana a Dodi al Fayed a šofér auta boli zabití príslušníkom britskej armády," povedal novinár televízie Sky news Martin Brunt.

Nové poznatky pochádzajú od seržanta Dannyho Nightingalea, ktorý bol súdený za nelegálne držanie zbrane. Ten sa údajne s informáciu o zapojení elitného komanda chválil pred svojou ženou. Britská polícia je zatiaľ zdržanlivá.

Lady Diana zomrela pri autonehode v centre francúzskej metropoly pred 16-timi rokmi. Hneď po jej smrti kolovali špekulácie, že sa stala obeťou sprisahania. Vyšetrovatelia to vylúčili.

Za tragédiu podľa nich mohla vysoká rýchlosť a zbesilá jazda vodiča, ktorý sa snažil uniknúť pred paparazzami.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie