Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezda seriálu Tie roky 70-te je mŕtva! Kelly (†43) zabil fet
Zdielať na
Showbiznis

Hviezda seriálu Tie roky 70-te je mŕtva! Kelly (†43) zabil fet

Vo veku 43 rokov skonala v stredu americká herečka Lisa Robin Kelly, ktorá bola známa predovšetkým zo seriálu Tie roky sedemdesiate... Zomrela v spánku v zariadení na liečbu drogových závislostí. Informáciu prinieslo portál TMZ.com.

Lisa dobrovoľne začiatkom tohto týždňa nastúpila na odvykaciu liečbu, aby bojovala so svojou závislosťou, s ktorou mala už niekoľko rokov problémy.

"Hovoril som s ňou v pondelok a vtedy bola plná nádeje a sebavedomia, tešila sa, že túto etapu svojho života hodí za hlavu. V stredu v noci však svoj boj prehrala. Príčina úmrtia nie je zatiaľ známa," povedal jej agent Craig Wyckoff.

Lisa Robin Kelly sa narodila 5. marca 1970 v Southingtone v štáte Connecticut a preslávila sa ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana zo sitcomu Tie roky sedemdesiate...

Po skončení účinkovania v tomto seriáli však jej kariéra začala upadať a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas.

Vlani v novembri ju zadržali spoločne s manželom Robertom Gilliamom za vzájomné napadnutie po tom, ako do ich domu v Charlotte v Severnej Karolíne privolali políciu pre rušenie pokoja. Ďalšie problémy mali v máji, keď Gilliam údajne chcel, aby mu herečka dala všetky svoje peniaze.

Keď odmietla, začal ju ťahať za vlasy, zhodil ju na zem a začal ju škrtiť. Podľa jej slov sa dokonca vyhrážal, že ju zastrelí. Vraj chcela zavolať políciu, no Gilliam jej zobral telefón. Policajtov nakoniec privolal sused. Herečka si následne vybavila zákaz približovania sa a začiatkom júla podala žiadosť o rozvod.

Zdroj: SITA, tmz.com, ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie