Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vzorný tatko Bruce Willis (58) ako akčný hrdina? Zabudnite
Zdielať na
Showbiznis

Vzorný tatko Bruce Willis (58) ako akčný hrdina? Zabudnite

Americký herec Bruce Willis priznal, že ho už začali nudiť úlohy v akčných filmoch. A to pre španielsky magazín XLS. Robí to naozaj len pre peniaze?

Explózie sú jednou z najnudnejších súčastí mojej práce. Keď ste ich už zopár videli, nie je to vzrušujúce, posťažoval sa.

"Viem, že časti môjho obecenstva sa to páči, ale ak mám byť úprimný, už ma to momentálne trochu nudí," dodal pre magazín XLS.

"Pracujem na rôznych filmoch a akčné prinášajú najväčší zisk. Rád na nich zarobím veľa peňazí, ale pracujem na všetkých druhoch: megaprojektoch, produkciách malých i stredných rozmerov, dokonca aj sci-fi," vysvetlil.

Zároveň dodal, že "netrávi celý deň počítaním bankoviek" a na svoje bohatstvo pomyslí iba keď sa ho naň pýtajú novinári. Willis pritom nedávno vyvolal vlnu kritiky, keď sa nedohodol s tvorcami pripravovanej snímky The Expendables 3, pretože údajne požadoval milión dolárov za každý deň nakrúcania.

Bruce Willis je známy najmä ako John McClane zo série akčných filmov Smrtonosná pasca. Čoskoro ho diváci uvidia v akčnej komédii Red 2. Pozrite si ukážku.

S exmanželkou Demi Moore má tri dcéry, štvrtú mu porodila modelka Emma Heming, ktorú si zobral v roku 2009.

Zdroj:SITA, digitalspy, movvie clips

Zdielať na

Najčítanejšie