Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jennifer Aniston (44) robí striptíz nielen doma, ukazuje toto
Zdielať na
Showbiznis

Jennifer Aniston (44) robí striptíz nielen doma, ukazuje toto

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Jennifer Aniston si nechala do domu, kde býva s partnerom Justinom Therouxom, namontovať striptízovú tyč. Zvodnému tancu sa priučila pri nakrúcaní filmu My sme Millerovci, v ktorom stvárnila striptérku.

Jennifer pričuchla k striptízu vďaka filmu. A zamilovala si ho. Veď za svoje krivky sa nemusí hanbiť! Dôkazom je aj fotografia, ktorú urobili paparazzi počas filmovačky.

"Pracovala som s úžasným choreografom a naučila som sa pekne šialené pohyby. Bolo to jednoduché a naozaj zábavné. Teraz mám doma striptízovú tyč," povedala na tlačovej konferencii ku spomínanej snímke.

Štyridsaťštyriročná herečka novinárom porozprávala aj o nakrúcaní pikantných scén. "Jednoducho som to musela urobiť. Najprv to bolo trochu nepríjemné, ale potom sa do toho dostanete".

Dodala, že kamery a štáb pôsobia sprvu odstrašujúco. Príbeh komédie My sme Millerovci sa sústredí na dílera marihuany, ktorého úlohou je prepašovať zásielku z Mexika. Aby sa vyhol podozreniu, dohodne sa so striptérkou Rose a dvoma deťmi, že vytvoria rodinu a drogy nenápadne prepašujú.

Herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia, za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus.

Aniston bola v rokoch 2000 až 2005 vydatá za Brada Pitta. Po rozvode randila s hercom Vinceom Vaughnom, modelom Paulom Sculforom či spevákom Johnom Mayerom.

Zdroj: isifa, sita, reuters

Zdielať na

Najčítanejšie