Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Klamstvá o novom bývaní! Martinka z Turca (31) je bezdomovkyňa!
Zdielať na
Showbiznis

Klamstvá o novom bývaní! Martinka z Turca (31) je bezdomovkyňa!

Chľast ju pripravil o všetko a spadla na úplné dno! Reč je o Martinke z Turca (31). Hviezda televíznych reality šou je bezdomovkyňou. Aj s manželom Martinom (32) prespávajú na ulici. Hoci ešte pred pár dňami tvrdila, že majú nové bývanie.

Martinka žila aj s deťmi v dvojizbovom dome v časti Martina Podtureň. Neplatila však nájomné, a tak sa musela vysťahovať.

„Sťahujeme sa do Novej Dubnice, je to pri Kolačíne, odkiaľ pochádza manžel. Prenajali sme si tam byt," tvrdila ešte minulý týždeň. 

Vyzerá to však tak, že nehovorila pravdu! 

Boli síce v spomínanom Kolačíne, ale ako bezdomovci. "Obyvatelia obce ich videli sedieť na zastávke, prespávať pod holým nebom či v skromnej chatke," píše denník Nový Čas.

Spoločnosť jej okrem manžela Martina robila aj tradičná fľaša pálenky. A práve alkohol a manžel je problém Martinky z Turca. Preto prišla o deti, ktorej jej odobrali úrady. Teraz sú v detskom domove v Ružomberku.

Barbora (14), Vlado (9) a Kamil (5) nemali ľahký život. Boli hladné a mali žobrať jedlo od susedov. Na dennom poriadku mali byť aj bitky. VIAC TU.

Martinka ale tvrdí, že nie je bezdomovkyňou. Len tak si vraj užívajú prírodu. "Máme kam ísť, od piatka bývame u Martinových rodičov," presviedčala reportéra Nového Času.

Má to však chybičku krásy! Rodina ich po aprílovej svadbe vydedila. Neprišla ani na obrad. A podľa miestnych sa odvtedy nič nezmenilo. POZRITE SI REPORTÁŽ Z VIAC AKO NETRADIČNÉHO SOBÁŠA.

Zdroj: Nový Čas, TV JOJ, topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie