Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Martinka z Turca (31): Boj o deti s vlastnou mamou!
Zdielať na
Showbiznis

Martinka z Turca (31): Boj o deti s vlastnou mamou!

Zdroj: TV JOJ

Boli časy, keď bol ich vzťah priam idylkou. Všetko však zmenila svadba. Od Martinky z Turca sa odvrátila aj vlastná mama. Tá chce stoj čo stoj získať do opatery aj deti hviezdy reality šou, ktoré sú aktuálne v detskom domove.

Barbora (14), Vlado (9) a Kamil (5) nemali ľahký život. Boli hladné a podľa babky mali žobrať jedlo od susedov. Na dennom poriadku mali byť aj bitky.

Vzťahy v rodine pokazila aprílová svadba. V sokoliarskom amfiteátri pri Bojnickom zámku bolo naozaj rušno. VIAC TU.

A to najmä kvôli ženíchovi Martinovi, ktorý pred obradom ledva stál na nohách. A na to nevie zabudnúť ani mama Martinky z Turca. Deti chce dostať zo starostlivosti úradov do vlastnej opatery. 

„Martina sa o ne nestarala. S mužom sú alkoholici, stále pijú. Ja by som sa o ne postarala. Robím všetko preto, aby boli zverené mne,“ povedala Anna Zuzaniaková denníku Nový Čas.

No nevzdáva sa ani jej dcéra. A to napriek tomu, že kvôli dlhom prišla o strechu nad hlavou. Nájomné neplatila päť rokov. Nemusela som, presviedča.

„Sťahujeme sa do Novej Dubnice, je to pri Kolačíne, odkiaľ pochádza manžel. Prenajali sme si tam byt," spresnila.

Susedia jej vraj robili zle a v dvojizbovom dome v miestnej časti Martina Podtureň sa nedalo vydržať. 

Boli však časy, keď sa tam Martinke z Turca žilo dobre. Aj s mamou, ktorá nebojovala o deti a neobviňovala ju s manželom s alkoholizmu. Takto družne pripravovali vianočné pečivo. POZRITE SI VIDEO.

Zdroj: cas.sk, tv joj, topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie