Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto je rodný list Georgea a rukopis otecka Williama (31)
Zdielať na
Showbiznis

Toto je rodný list Georgea a rukopis otecka Williama (31)

Zdroj: ISIFA

Aj doktor by mu mohol závidieť! Princ William pred pár dňami vypĺňal formulár potrebný na prihlásenie syna na matriku. A veru, jeho písmo je poriadne vypísané...

Prvorodený syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu prišiel na svet 24. júla. 

William, ktorý si dal prestávku od pracovných povinností pilota v Kráľovskom letectve, sa stará nielen o úradné záležitosti.

Bol aj pri pôrode po manželkinom boku a následne spolu s ňou i bábätkom strávil noc v St. Mary's Hospital. Podľa jeho slov by s Catherine "ani nemohli byť šťastnejší".

Dvojica sa tiež poďakovala nemocnici za "úžasnú starostlivosť", ktorú im aj bábätku poskytli zamestnanci. "Vieme, že pre nemocnicu to bolo rušné obdobie a radi by sme všetkým - zamestnancom, pacientom aj návštevníkom - poďakovali za ich porozumenie v tomto čase," uviedli v spoločnom vyhlásení.

William a Catherine oznámili, že čakajú svoje prvé dieťa 3. decembra minulého roka. Pre pobyt Catherine v nemocnici v súvislosti s akútnou rannou nevoľnosťou verejnosť informovali hneď v počiatku tehotenstva a nie až po uplynutí 12 týždňov, ako býva zvykom.

Kráľovná Alžbeta II. na Nový rok podpísala deklaráciu, ktorá oprávňuje všetky deti vojvodu a vojvodkyne nosiť titul princ alebo princezná. Keby tak neurobila, titul princ mohol dostať len ich najstarší syn.

Zdroj: reuters, ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie