Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smrť herca neprekáža, seriál Glee musí zarábať ďalej!
Zdielať na
Showbiznis

Smrť herca neprekáža, seriál Glee musí zarábať ďalej!

Telo kanadského herca Coryho Monteitha, ktorého našli cez víkend mŕtveho vo vancouverskom hoteli, v utorok na súkromnom obrade spopolnili. Na smútočnom obrade vo Vancouveri sa zúčastnila rodina i jeho priateľka a kolegyňa zo seriálu Glee Lea Michele. Ten bude pokračovať...

Chýbal však jeho otec Joe Monteith, ktorý sa s hercovou mamou rozviedol, keď mal ich syn sedem rokov. Ako prezradil magazínu People, je z toho zničený. "Bol som pripravený ísť, mal som pobalený kufor, len som potreboval vedieť, kde to bude. Nikto mi nič nepovedal, až kým nebolo po tom," vysvetlil pre magazín People.

Príčinou smrti Coryho Monteitha bola kombinácia heroínu a alkoholu. "V tejto chvíli nemáme žiadny dôkaz, ktorý by naznačoval, že by smrť pána Monteitha bola niečím iným ako tragickou nehodou," uviedol úrad koronerov Britskej Kolumbie.

Potvrdil to aj hovorca polície Brian Montague, podľa ktorého boli v izbe, kde telo 31-ročného Monteitha našli, dôkazy potvrdzujúce predávkovanie drogami. Neuviedol síce, o aké dôkazy išlo, no prezradil, že vyšetrovatelia predpokladajú, že herec a spevák bol v čase úmrtia sám.

Predtým vraj bol s tromi ľuďmi, ktorých identitu nezverejnili, no podľa Montaguea malo ísť o dve ženy a jedného muža. Príčinu úmrtia určila pitva a toxikologické testy.

Spomínaný seriál Glee, v ktorom bol Monteith jednou z hlavných hviezd, bude pokračovať aj bez neho. Ako informoval portál TMZ.com, scenáristi zorganizovali mimoriadne rokovanie, aby sa rozhodli, ako sa s ním v šou rozlúčiť.

"Glee určite nezrušia, je jasné, že seriál nebol o jedinej postave," prezradil nemenovaný zdroj. Zatiaľ však ohľadom scenára nepadlo žiadne rozhodnutie.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie