Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bartošová (47) na kriminálke, vypočúvanie pre únos!
Zdielať na
Showbiznis

Bartošová (47) na kriminálke, vypočúvanie pre únos!

Zdroj: ISIFA/FB Domenico Martucci

Prípad únosu speváčky Ivety Bartošovej už rieši aj kriminálka! V prípade, v ktorom vystupujú bývalý aj súčasný partner Domenico Martucci či Josef Rychtář, padlo päť trestných oznámení.

Speváčku Ivetu Bartošovú si kriminálka predvolala vo štvrtok ráno, píše portál prask.tv.Iveta strávila na oddelení kriminálnej polície približne hodinu. Policajti vypočuli aj Rychtářovu verziu. Oboch doprevádzal Rychtářov syn Jan, ktorý spoločne s otcom viedol neisto kráčajúcu speváčku za ruku.

Okolo Bartošovej je momentálne poriadny rozruch. Potom, ako ju zachránil v Taliansku jej priateľ Jozef Rychtář, sa objavili informácie, že 47-ročná speváčka je tehotná!

Rychtář sa s touto radostnou správou podelili s Bartošovej exmilencom Domenicom Martuccim. "Dobrý deň Domenico, chcem sa sa vami podeliť o radostnú správu, Iveta čaká bábätko," mal napísať v SMS Rychtář.

Martucci túto SMS zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook s komentárom: "Ak je medzi vami dobrý psychiater, ozvite sa." Podľa portálu prask.tv je dosť pravdepodobné, že ide o falošnú správu.

Podobnú mal Martucci zverejnič pred dvomi rokmi. Martucci si tak prihrieva polievočku na Ivete, ako sa najviac dá, píše prask.tv

Zdroj: topstar.sk/prask.tv

Zdielať na

Najčítanejšie