Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP 10. Tieto Slovenky sa presadili v Čechách
Zdielať na
Showbiznis

TOP 10. Tieto Slovenky sa presadili v Čechách

Zdroj: ISIFA

Veľa Sloveniek a Slovákov skúša v šťastie u našich susedov v Českej republike. Na dobro sa tam usadili speváčka Dara Rolins, modelka Andrea Verešová ale aj iné. Tu je prehľad tých najznámejších...

1. Andrea Verešová (33)

Jednou z najznámejších Sloveniek, ktoré sa presadili a aj usadili v Českej republike je Andrea Verešová. Modelka žije s českým podnikateľom Danielom Volopichom. Manželia majú spolu dve deti Vanesu a Daniela.

2. Dara Rolins (40)

Speváčka býva v Českej republike už dlhšiu dobu. Dcéru Lauru má s lídrom kapely Wohnout Matějom Homolom. Momentálne tvorí pár s rapperom Rytmusom, ktorý sa taktiež pobral za ňou.

3. Hana Gregorová (60)

Pôvodom slovenská herečka žila v Čechách s manežlom Radkom Brzobohatým, ktorý minulý rok v novembri zomrel. Spolu mali v Prahe aj divadlo Radka Brzobohatého, o ktoré Gregorová momentálne stará sama. 

4. Lucia Šoralová (36)

Slovenská speváčka je dlhoročnou milenkou skladateľa Ondřeja Soukupa. S ním má 1,5-ročnú dcéru Rebeku. Šoralová je hviezda českých muzikálov.

5. Zuzana Norisová (34)

Slovenská herečka, ktorá je mladšou sestrou ďalšej známej slovenskej herečky Soni. V Čechách sa preslávila úlohou vo filme Rebelové. Momentálne tam hrá vo viacerých muzikáloch.

6. Michaela Badinková (34)

Herečka sa divákom predstavila v úlohe vo filme Ako básnici nestrácajú nádeje. Práve po tomto filme sa jej kariéra rozbehla závratnou rýchlosťou.

7. Daniela Šinkorová (40)

Herečka a speváčka má úspechy najmä v seriáloch a muzikáloch. zahrala si napríklad aj v seriáli Gympl s (r)učením obmedzeným.

8. Vica Kerekes (32)

Pôvabná, ryšavá herečka má maďarsko-slovenské korene. Zamilovala si ju najmä časť publika a to vďaka jej bujnému poprsiu.

9. Yvetta Blanarovičová (49)

Herečka a príležitostná speváčka zažiarila ako rozkošný čertík v rozprávke Princezna ze mlejna. V kostýme ju takmer nikto nespoznal.

10. Andrea Kerestešová (28)

Sláva tejto herečky každým dňom v Českej republike rastie. Natáča seriály, reklamy a objavuje sa aj v divadlách.

Zdroj: topstar.sk/prask.tv

Zdielať na

Najčítanejšie