Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Macura objasnil záhadu: Prečo mala Bartošová (47) plavky naruby?
Zdielať na
Showbiznis

Macura objasnil záhadu: Prečo mala Bartošová (47) plavky naruby?

Zdroj: TV JOJ/ISIFA

Záhada fotky polomŕtvej Ivety Bartošovej ležiacej na pláži v Taliansku je vyriešená. Zdeněk Macura českému portálu Blesk.cz objasnil, ako sa to stalo, že sa Iveta fotila v plavkách oblečených naruby a predkom dozadu!

Iveta bez pohnutia ležala na rozpálenom piesku bez uteráku, plavky mala oblečené naruby a predkom dozadu, okolo hlavy sa válali prázdne pet fľaše od pitia a hlavu mala podloženú teniskami. Ihneď sa začalo špekulovať, že je Iveta buď polomŕtva, alebo totálne na mol.

Až teraz vyplávalo na povrch, že druhá varianta bola správna. Ako to bolo v skutočnosti, odhalil sám Zdeněk Macura. "Iveta v sebe na pláži niečo mala. Ešte predtým, než som ju fotil, tak som upratal fľaše Jagermeistera, aby neboli na tom zábere vidieť,“ prezradil pre Blesk.cz Macura, ktorý tam vraj nechcel okolo Ivety nechať neporiadok.

Tiež konečne priznal, prečo mala Iveta plavky otočené a naruby a prečo ležala na horúcom piesku bez osušky. "Iveta si plavky, ktoré som jej kúpil, obliekala v tmavej miestnosti, tak si to nevšimla. A potom sme išli na pláž, a to mala na sebe dlhé tričko a potom rovno skočila do vody," dodáva Macura.

"Osušku som so sebou mal, ale pred fotením som ju dal nabok, alebo už si to nepamätám. Možno ho mala pod hlavou,“ vykrúcal sa Macura.

Zdroj: topstar.sk/Blesk.cz

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie