Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rychtář opíja Bartošovú (47). Tu je Domenicov videodôkaz
Zdielať na
Showbiznis

Rychtář opíja Bartošovú (47). Tu je Domenicov videodôkaz

Speváčka Iveta Bartošová je už späť v Českej republike. A to aj spolu s Josefom Rychtářom. Jej exmilenec Domenico Martucci má však o ňu vážne obavy! Podľa neho nie je speváčka v tých správnych rukách. A ako dôkaz zverejnil aj video, na ktorom Rychtář Ivetu opíja!

Jedná sa o záznam z kamerového systému z reštaurácie v Peschici, do ktorej Rychář Ivetu vzal po tom, čo Ivetu vyslobodil z domu Domenicových rodičov, píše prask.cz. Treba však uviesť, že na videozázname nie je presne vidieť, komu Rychtář víno nesie. Pri stole bolo totiž aj množstvo novinárov.

Speváčka má vážne problémy. O tom nikto nepochybuje. Český denník Blesk totiž zverejnil na svojej internetovej stránke lekársku správu z vyšetrenia speváčky, ktoré absolvovala v talianskej Bologni. Predtým mali totiž speváčku sužovať veľké bolesti.

Výsledok prekvapil aj samotného talianskeho lekára. Iveta mala mať v v tom čase v krvi podľa Macuru 3,37 promile! Takáto hodnota je pritom aj podľa odborníkov kritická.

"V stredu som sa konečne spojil s pánom Macurom, ktorý mi oznámil, že je s Ivetou v Bologni. Obom som ponúkol ubytovanie u mňa na zámku v Peschici. Pán Macura súhlasil a môj priateľ Matteo doslova prevzal Ivetu od Macuru v sprievode českej tlmočníčky. Iveta sa nedokázala hýbať a zrozumiteľne komunikovať a museli ju preniesť z auta do auta," opísal Domenico,v akom žalostnom stave prišla k nemu na zámok speváčka. 

Martucci pre speváčku podľa jeho slov zabezpečil hospitalizáciu na prestížnej klinike, ona sa však po telefonáte s Rychtářom rozhodla odísť. "Vyrazil vchodové dvere zámku a vnikol dovnútra spolu s novinármi. Slovne napadal moju matku i slúžku a vydesil jej deti," opísal. Jeho mama následne na Rychtářa zavolala políciu. Ten nakoniec speváčku odviedol do hotela a neskôr sa vybrali domov. Svoju partnerku podľa jeho slov plánuje umiestniť do liečebne.

Zdroj: topstar.sk/prask.cz

Zdielať na

Najčítanejšie