Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Iveta Bartošová (47). V krvi mala 3,37 promile!
Zdielať na
Showbiznis

Iveta Bartošová (47). V krvi mala 3,37 promile!

Zdroj: Prima/TV JOJ

Speváčka Iveta Bartošová sa v nedeľu v sprievode jej partnera Josefa Rychtářa vrátila do Česka. V najbližších dňoch by mala nastúpiť do liečebne. Speváčka je totiž závislá na alkohole. Podľa Blesk.cz mala v čase "úteku" v krvi aj 3,37 promile!

Český denník Blesk zverejnil na svojej internetovej stránke lekársku správu z vyšetrenia speváčky, ktoré absolvovala v talianskej Bologni. Predtým mali totiž speváčku sužovať veľké bolesti.

Výsledok prekvapil aj samotného talianskeho lekára. Iveta mala mať v v tom čase v krvi podľa Macuru 3,37 promile! Takáto hodnota je pritom aj podľa odborníkov kritická. Človek s takýmto množstvom alkoholu v krvi môže totiž ľahko upadnúť do bezvedomia.

K celému tragikomickému príbhu sa na Facebooku vyjadril aj spevák Domenico Martucci, ktorý s hviezdou kedysi chodil. Macura, ktorý podľa Martucciho chcel predať speváčkine fotografie bulváru, ju totiž nechal na zámku jeho rodiny. Bartošovej expriateľ bol do prípadu zapojený od začiatku, keďže ho Rychtář požiadal o pomoc pri jej hľadaní.

"V stredu som sa konečne spojil s pánom Macurom, ktorý mi oznámil, že je s Ivetou v Bologni. Obom som ponúkol ubytovanie u mňa na zámku v Peschici. Pán Macura súhlasil a môj priateľ Matteo doslova prevzal Ivetu od Macuru v sprievode českej tlmočníčky. Iveta sa nedokázala hýbať a zrozumiteľne komunikovať a museli ju preniesť z auta do auta," opísal.

"Počas cesty na zámok sa mi dotyčná tlmočníčka zmienila, že jej Macura ponúkol spoločný predaj fotiek Ivety bulváru. To ma viedlo k tomu, že som pánovi Macurovi oznámil, že Iveta pôjde na Sardíniu a on tam má za ňou prísť. Nechcel som, aby bola v spoločnosti človeka, s ktorým niekoľko ostatných dní bývala v aute a ktorý chcel spolupracovať s bulvárom a predať mu fotky," dodal.

Martucci pre speváčku podľa jeho slov zabezpečil hospitalizáciu na prestížnej klinike, ona sa však po telefonáte s Rychtářom rozhodla odísť. "Vyrazil vchodové dvere zámku a vnikol dovnútra spolu s novinármi. Slovne napadal moju matku i slúžku a vydesil jej deti," opísal. Jeho mama následne na Rychtářa zavolala políciu. Ten nakoniec speváčku odviedol do hotela a neskôr sa vybrali domov. Svoju partnerku podľa jeho slov plánuje umiestniť do liečebne.

Zdroj: topstar.sk/SITA/Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie