Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Anku Bučkovú (47) obvinili policajti! Pre 131 364 €
Zdielať na
Showbiznis

Anku Bučkovú (47) obvinili policajti! Pre 131 364 €

Opletačky so zákonom! Vyšetrovateľ z Brezna obvinil Anku Bučkovú z porušenia zákona. Hviezda televíznej šou Slnko, seno, slanina mala na krivý chodníček naviesť aj svojich synov. Bučkovci to však vidia inak...

K neoprávnenému výrubu 423 smrekov, jedného smrekovca opadavého, piatich briez a desať kusov vŕby, ktorých spoločenská hodnota predstavuje 131 364 eur, malo dôjsť v Chránenej krajinnej oblasti Poľana.

Vyšetrovateľ v tejto súvislosti obvinil z prečinu porušovania ochrany rastlín a živočíchov 48-ročnú ženu zo Sihly, ktorá mala na to navádzať svojich synov vo veku 25 a 30 rokov, oznámila polícia.

Stromy mali synovia Anky Bučkovej vyrúbať ešte v máji.

"Urobili to bez povolenia orgánu ochrany prírody, ktorý vydáva písomné rozhodnutie o súhlase na výrub drevín rastúcich mimo lesné pozemky a bez povolenia obvodného lesného pozemkového úradu, ktorý vydáva písomné rozhodnutie o súhlase na výrub drevín rastúcich na lesných pozemkoch," uviedla hovorkyňa krajskej polície Mária Faltániová.

Vyšetrovateľ v Brezne navyše obvinil z prečinu útoku na verejného činiteľa jedného z Ankiných synov.

"Po tom, ako člen lesnej stráže odfotografoval osobné motorové vozidlo Fiat Doblo, prišiel k nemu a spýtal sa ho prečo fotí auto. Zamestnanec lesov mu oznámil, že sa nachádza v chránenej oblasti a nemá povolenie na vjazd. Obvinený sa mu začal slovne vyhrážať a zahnal sa na neho päsťou a kričal na neho, že ho zabije," priblížila prípad Faltániová.

Sú stíhaní na slobode, za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody obvinenému až na tri roky a obvinenej na jeden až päť rokov, dodáva polícia.

Bučkovci považujú dlhšie trvajúce spory a naťahovačky s políciou za závisť. POZRITE SI REPORTÁŽ.

Zdroj: topstar.sk, SITA, TASR

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie