Skoro jasno
15°
Bratislava
Princ Wiliam si Kate (31) odvezie do pôrodnice sám. Vrtuľníkom
Zdielať na
Showbiznis

Princ Wiliam si Kate (31) odvezie do pôrodnice sám. Vrtuľníkom

Kráľovská kolíska už zrejme dlho prázdna nezostane. Nový obyvateľ Buckinghamského paláca má na svet prísť už v týchto dňoch, čo z Williama a Kate robí jeden z nasledovanejších párov sveta.

Na budúcu mamičku čaká helikoptéra, ktorou ju William prepraví do nemocnice. Je totiž pilotom kráľovského námorníctva.

Mnohých už zaujíma, či bábätko bude vychovávané v duchu tradícií alebo skôr moderným štýlom.

Z tehotenstva princeznej Kate sa tešia aj výrobcovia tehotenskej konfekcie. Odkedy jej rastie bruško, ich obraty výrazne stúpli.

Bábätko bude princom alebo princeznou z Cambridgeu. O titule potomka vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu informoval Buckinghamský palác. "Oficiálny titul dieťaťa kráľovského páru bude Jej alebo Jeho výsosť z Cambridgeu," uviedol hovorca paláca. Týmto správam sa potešil aj starosta mesta Paul Saunders.

"Je to veľká pocta, podľa mňa je skvelé naďalej udržiavať tesné puto s kráľovskou rodinou," vyhlásil.

William a Catherine oznámili, že čakajú svoje prvé dieťa 3. decembra minulého roka. Pre jej pobyt v nemocnici v súvislosti s akútnou rannou nevoľnosťou verejnosť informovali hneď v počiatku tehotenstva a nie až po uplynutí 12 týždňov, ako býva zvykom. Kráľovná Alžbeta II. už na Nový rok podpísala deklaráciu, ktorá oprávňuje všetky deti vojvodu a vojvodkyne nosiť titul princa alebo princeznej. Keby tak neurobila, titul princ mohol dostať len ich najstarší syn.   

Dvojica sa zoznámila v roku 2001 na univerzite v Škótsku.

Zdroj: topstar.sk, sita, reuters

Zdielať na

Najčítanejšie