Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Už aj Danka Strculová (24) vie, čo je to JNDG
Zdielať na
Showbiznis

Už aj Danka Strculová (24) vie, čo je to JNDG

Letné prázdninové dni trávime mnohí v prírode, pri vode, niekto oberá a zavára ovocie, no niektorí jojkári poctivo trénujú a tancujú o dušu. Najnovšie sa pokúša svoje telo poriadne "vyšťaviť" aj reportérka a moderátorka Novín o 12-tej Danka Strculová.

Krok vpred, dva dozadu, ruky hore, otočka, nekopnúť partnera a snažiť sa inak kamarátskemu kolegovi neskočiť na nohu. To sú najnovšie pravidlá ktorými sa jojkári riadia, keď nie sú práve v redakcii.

"Zlepšujem sa, naposledy som si už nezabudol sprchový gél," hovorí redaktor Dárius Haraksin. "Ja meškám za ostatnými 4, 5 tréningov - je to ťažké," priznala redaktorka a moderátorka jojkárskych Novín o 12-tej Danka Strculová.

Ale, skromne hovorím za všetkých, spolu to zvládneme, aj keď občas má každý z nás menší problém. "Mám problém trafiť sa do hudby. Keď ide rýchlo, tak to nie je také ľahké," dodáva Danka.

Z redaktorov sa pomaly stávajú tanečníci a spolu s nami si to užíva aj trpezlivý choreograf Chris Bryan Rone. "Sú ako malé deti, hrajú sa a to je základ celého vystúpenia, užívať si a žiariť na pódiu," hovorí Chris.

Jojkári vystúpia spolu s tanečnou školou Riverpark Dance School ako súčasť úspešnej letnej akcie Emma Dance Day s Riverpark Dance School. A to už 27. júla 2013. Majú teda, čo robiť, aby to stihli...

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie