Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zomrela hviezda seriálu Glee, herec Cory Monteith (†31)
Zdielať na
Showbiznis

Zomrela hviezda seriálu Glee, herec Cory Monteith (†31)

Zdroj: ISIFA

Tridsaťjedenročného herca Coryho Monteitha, známeho ako Finna Hudsona z populárneho hudobného televízneho seriálu Glee, našli mŕtveho v jednom z hotelov v centre Vancouveru. Polícia túto informáciu potvrdila v sobotu v noci. Informovala o tom webová stránka mashable.com.

"Pán Monteith bol v hoteli ubytovaný od 6. júla a práve dnes sa mal odhlásiť," potvrdil vancouverský policajný šéf Doug LePard na naživo vysielanej tlačovej konferencii.

"Noc predtým boli v izbe s pánom Monteithom ďalšie tri osoby, ale videové záznamy dokazujú, že sa do izby v ranných hodinách vrátil už sám, takže predpokladáme, že v čase smrti s ním nikto v izbe nebol," dodal šéf polície. 

Keďže sa z izby následne neodhlasoval, zamestnanci hotela sa šli pozrieť za ním do hotelovej izby, kde našli už len mŕtve telo. Príčina hercovej smrti zatiaľ nie je známa, no špekuluje sa aj o predávkovaní drogami, píše mashable.com.

Herec sa už v minulosti liečil od drogovej závislosti. Presnú príčinu smrti však určí až nariadená súdna pitva.

Muzikál Glee, ktorý od roku 2009 vysiela americká televízna stanica Fox, sa stal fenoménom popkultúry. Z mladých hercov spravil celebrity a použité piesne i ich coververzie trónili na popredných priečkach mnohých hitparád. Pohľadný Monteith stvárnil v seriáli hlavného speváka školského zboru a futbalistu strednej školy McKinley.

Zdroj: topstar.sk/mashable.com/reuters

Zdielať na

Najčítanejšie