Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zachránená Bartošová (47). Plavky naruby? O tom nič neviem
Zdielať na
Showbiznis

Zachránená Bartošová (47). Plavky naruby? O tom nič neviem

Zdroj: Facebook/Zdeněk Macura

Celých deväť dní trval "únos" českej speváčky Ivety Bartošovej, ktorú do Talianska odviedol jej ctiteľ Zdeněk Macura. Aby dokázal, že známa česká speváčka je s ním šťastná, odfotografoval ju v plavkách na pláži. Iveta to teraz až tak ružovo nevidí, píše Blesk.cz.

"Včera som mala polievku minestrone, ale inak som toho veľa nejedla. Zdeněk Macura mi stále dával len nejaké bagety z benzíniek, skoro stále ma držal v aute," povedala Iveta pres server Prásk. Dodala, že "má okno", a preto si toho veľa nepamätá. Dokonca ani to, že ju Macura fotil na pláži. 

Iveta je momentálne už je so svojím priateľom Josefom Rychtářom, ktorý ju našiel v dome jej bývalého milenca Domenica Martucciho v talianskom Gargane. Podarilo sa mu to s pomocou talianskych policajtov. U Martucciho skončila po tom, ako ju tam odviezol jej ctiteľ Zdeněk Macura, s ktorým minulý týždeň utiekla zo svojho domu v Uhříněvsi.

Český portál Blesk.cz tiež zistil, že Macura na pozemku nebol, keďže Bartošovú opustil a nechal ju na starosť Martucciho rodine. Rychtářa zavolala samotná speváčka. "Oni ma tu držia a nechcú ma pustiť von. Jeho matka je šialená, pomoc," vzlykala a Rychtářa varovala, že ho nebudú chcieť pustiť dovnútra.

On okamžite zalarmoval políciu, ktorá vnikla dovnútra a sídlo prehľadala. Keďže však hviezdu vyradili z databázy hľadaných osôb, nemohla nič robiť. Policajti však zavolali záchrannú službu, čo bol jediný spôsob, ako ju dostať von. Keď sa však pokúsil dostať dovnútra Rychtář, odviedli ho na výsluch. Nakoniec sa k svojej partnerke dostal a Blesk.cz dokonca zverejnil fotografiu, na ktorej sa objímajú. Následne spolu zamierili do hotela a potom sa pravdepodobne vrátia do Česka.

Polícia začala po 47-ročnej Bartošovej pátrať 6. júla po tom, čo speváčka opustila svojho priateľa Josefa Rychtářa a odišla s ctiteľom Zdeňkom Macurom do Talianska. Speváčka sa mala vrátiť do Česka už v stredu s Rychtářom, ktorý sa na tom mal dohodnúť s Macurom. Keď sa však Bartošová dozvedela, že po ňu Rychtář ide aj s bulvárnymi novinármi, tak si to rozmyslela.

Zdroj: noviny.sk/Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie