Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Iveta (47) zostane so mnou, odkázal Macura Rychtářovi
Zdielať na
Showbiznis

Iveta (47) zostane so mnou, odkázal Macura Rychtářovi

Zdroj: ISIFA

Médiami v stredu prebehli informácie, že Josef Rychtář a Zdeněk Macura sa dohodli. No nestalo sa tak. Iveta Bartošová zostáva aj naďalej v Taliansku so svojím údajným únoscom.

Josef Rychtář sa pred niekoľkými dňami vydal hľadať svoju lásku do Talianska. Po niekoľkých dňoch bezúspešného hľadania a zúfalých telefonátoch sa so svojím sokom napokon spojil. A uzavreli spolu dohodu. 

"Idem pre Ivetu. Pan Macura mi ju vydá. Jeho podmienkou bolo, že spolu dáme naše spoločné vyhlásenie," povedal Blesku.cz Josef Rychtář.

Macura sa mal s Rychtářom stretnúť v talianskej Bologni. Pol hodinu pred plánovaným stretnutím ale Macura zmenil názor a oznámil, že Bartošovú jej partnerovi nevydá. Svoju lásku vraj odovzdá niekomu inému. Komu, to zatiaľ nepovedal. 

Macura v minulosti verejne vyhlasoval, že si chce Bartošovú vziať a niekoľkokrát ju navštívil u nej doma. Minulý týždeň však vyhlásil, že Bartošová chcela odísť. "Keď už nepomohla ani polícia, tak sa Iveta obrátila na mňa a ja som ju odviezol. Má rôzne zranenia na hlave. V tejto republike sa bojí doktorov, má z týchto vecí fóbiu a tak si želala odísť preč," uviedol.

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s talianskym priateľom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010.

Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať.

Zdroj: topstar.sk/Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie