Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Haasová (32) prišla o dieťatko: Je mi to ľúto...
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haasová (32) prišla o dieťatko: Je mi to ľúto...

Tá najhoršia správa, akú len môže mamička dostať. Herečka Zuzana Haasová prišla o dieťatko. To sa aj napriek enormnej snahe lekárov zachrániť nepodarilo. Informáciu priniesol denník Nový Čas.

Herečka bola v ôsmom mesiaci. Zuzana je diabetička a preto musela byť neustále pod dohľadom lekárov.

Potomka čakala so svojím partnerom Martinom Kostkom, pričom médiám to prezradila vo februári. Haasová má okrem toho osemročnú dcéru Romanu z prvého manželstva. Dvojica musela tehotenstvo starostlivo naplánovať, pretože Haasová od detstva trpí cukrovkou a je odkázaná na inzulínovú pumpu.

"Je sledovaná pôrodníkom, aj diabetológom," vravel vo februári gynekológ MUDr. Peter Stanko. VIAC TU.

"Dcéra Romanka sa na svojho súrodenca tešila, a nielen pre ňu, ale aj pre celú rodinu je strata malého batôžka neuveriteľne ťažká. Pocit, ktorý nechce zažiť nikto. Príbeh nového života, ktorý sa skončil," napísal v najnovšom vydaní denník Nový Čas.

Zuzana Haasová je populárnou herečkou. Už niekoľko rokov hrá v dennom seriáli Panelák.

"Je mi ľúto, prišli sme o bábätko, ale je to citlivá záležitosť, o ktorej momentálne nechcem s nikým hovoriť," napísala v SMS-ke, na ktorú sa noviny odvolávajú.

Zuzana si tehotenstvo užívala. Dokonca sa podujala poradiť tehuľkám, ako byť sexi. Prekypovala mimoriadne dobrou náladou a sršala vtipom. POZRITE ST REPORTÁŽ.

Už od šiestich rokov vystupovala v inscenáciách STV. Päť rokov pracovala aj v rádiu Twist. Diváci ju mohli vidieť v divadlách Aréna, RND, Štúdio S, Astorka, DAB-Nitra, Putovné divadlo (HAAF). Spieva v kapele Fanny Fellows.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie