Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bartošová (47) žije! Tu je dôkaz z talianskej pláže
Zdielať na
Showbiznis

Bartošová (47) žije! Tu je dôkaz z talianskej pláže

Zdroj: Facebook/Zdeněk Macura

Každú chvíľku prichádzajú médiá s novými a novými informáciami o nezvestnej speváčke Ivete Bartošovej (47). Tú podľa jej priateľa Josefa Rychtářa uniesol ctiteľ Zdeněk Macura do Talianska. Najnovšie sa na sociálnej sieti objavila fotografia speváčky ležiacej na pláži.

"Ivetka včera na pláži, bola šťastná vo vode," napísal k fotke jej ctiteľ. Speváčka však na nej vôbec nevyzerá oddýchnuto. Prečo by si inak obliekla plavky naruby a ľahla pod tenisky? Ešte v nedeľu s ňou pritom telefonoval jej priateľ Josef Rychtář.

Speváčka na nahrávke, ktorý zverejnil portál iDNES.cz, znie zmätene. "Ja ti to odpustím, že si odišla. Povieš mi, kde si? Ten blázon ťa zabije! Kde si? Ide ti o život," snažil sa Rychtář zistiť miesto Bartošovej pobytu. Tá mu ho však neprezradila.

Polícia začala po 47-ročnej speváčke pátrať v piatok na základe trestného oznámenia, ktoré podal Rychtář. Ten je totiž presvedčený, že jeho partnerku Macura uniesol.

"Iveta nie je v stave, aby mohla premýšľať. Mám podozrenie, že pán Macura je v sekte. Pravdepodobne jej zobral telefón. Vždy volala Arturovi a mame a teraz to nerobí, preto zostávam doma v Uhříněvsi, keby sa jej podarilo ujsť," vysvetlil minulý týždeň Rychtář pre iDnes s tým, že Bartošovej hrozia pre vážnu závislosť od alkoholu silné abstinenčné príznaky. VIAC TU.

Macura, ktorého policajti vyzvali, aby sa dostavil na najbližšiu policajnú stanicu alebo zastupiteľský úrad v zahraničí, v sobotu hovoril aj s redaktorom iDNES.cz. "Iveta veľmi nechce, aby som hovoril s novinármi, ale s políciou som už hovoril. Zatiaľ nechcem prezrádzať, kde sme," uviedol v telefonickom rozhovore. Polícia pátranie odvolá až po tom, ako bude mať dôkaz, že je speváčka v poriadku. 

Macura v minulosti verejne vyhlasoval, že si chce Bartošovú vziať a niekoľkokrát ju navštívil u nej doma. Vo štvrtok však vyhlásil, že Bartošová chcela odísť. "Keď už nepomohla ani polícia, tak sa Iveta obrátila na mňa a ja som ju odviezol. Má rôzne zranenia na hlave. V tejto republike sa bojí doktorov, má z týchto vecí fóbiu a tak si želala odísť preč," vyhlásil. VIAC TU.

Zdroj: noviny.sk/iDnes.cz

Zdielať na

Najčítanejšie