Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Štefan Skrúcaný (53). Prečo práve Miro Noga (53)?
Zdielať na
Showbiznis

Štefan Skrúcaný (53). Prečo práve Miro Noga (53)?

Zdroj: ISIFA

Noga a Skrúcaný. Táto dvojica patrí neodmysliteľne k sebe, Ale, čo ich vlastne v minulosti spojilo a prečo vydržali toľko rokov spolu zabávať ľudí.

Dvojica Noga a Skrúcaný sa na dlhé roky akosi odcudzili. "Nejaké projekty sme mali spoločné, ale dokopy je to asi tých desať rokov," hovoria herci. 

Napriek dlhej prestávke ich ale stále spájajú. "My sme svojím spôsobom už navždy spojení, pretože sme vytvorili veľmi veľa projektov," hovorí Miro Noga. 

Čas plynie a ľudia sa menia. Či sa odlúčili kvôli tomu alebo medzi dvojicou prepukla ponorková choroba, je však otázne. "My sme možno ešte neodišli, na chvíľočku sme sa vytratili," hovorí herec Štefan Skrúcaný.

Koncert, CD-čká, ale aj divadelné predstavenia. Projektov, ktoré spolu títo dvaja humoristi vyprodukovali, bolo naozaj veľa. "To spektrum našej práce bolo dlhodobé, to bolo 20 rokov, ak nie viac," hovorí Niro Noga.

Koncerty, cdcka, ale aj divadelne predstavenia. Projektov, ktore spolu tyto dvaja humosristi vyprodukovali bolo naozaj vela.

Mira Nogu a Števa Skrúcaného spojila vysoká škola, avšak istotne medzi nimi musela preskočiť aj akási iskra sympatií. "Spojil nás zmysel pre humor," vysvetľuje Štefan Skrúcaný.

Zdroj:topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie