Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
FOTO: Ups, Kelly Brook (33) stúpila do ho*na
Zdielať na
Showbiznis

FOTO: Ups, Kelly Brook (33) stúpila do ho*na

To bude šťastia! Sexi anglická modelka Kelly Brook stúpila do ho*na. Išlo zrejme o zvierací exkrement a všetko sa to odohralo počas filmovačky v Londýne.

Ak Kelly nepoznáte, pozrite si video. Možno sa vám pripomenie. Je to však obletovaná sexica. Hoci, aktuálne je zrejme bez milenca. Rozišla sa totiž s bývalým škótskym hráčom rugby Thomom Evansom.

"Thom a ja sme sa pred nejakým časom dohodli, že pôjdeme svojimi vlastnými cestami. Nemá to absolútne nič spoločné s nikým tretím," napísala na Twitteri.

Reagovala tým aj na klebety, že Evans žiarlil na to, že sa stretáva so svojím expriateľom Dannym Ciprianim.

Brook sa dala s Evansom dohromady v novembri 2010 po rozpade dvojročného vzťahu s Ciprianim. Čakali spolu bábätko, no modelka v máji 2011 potratila. Sedem rokov chodila aj s hercom Jasonom Stathamom, ich vzťah sa skončil v roku 2004.

Milovníčku zvierat, ktorá pózovala nahá v kampani pre organizáciu Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami, mohli diváci vidieť okrem spomínaných filmov aj v snímkach Lúpež po taliansky či 9 hráčov so smrťou. Teraz točí Taking Stocka stúpila, kam nemala. Malo by to znamenať šťastie...

Zdroj: topstar.sk. ISIFA, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie