Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Denisa Mendrejová (26). Strach o partnerov život!
Zdielať na
Showbiznis

Denisa Mendrejová (26). Strach o partnerov život!

Zrejme ste už počuli, že partner missky Denisy Mendrejovej (26) Slavomír Hatina ml. (38) mal ťažkú dopravnú nehodu. Stalo sa to na Molorke a v aute sedela aj samotná modelka, ktorá exkluzívne porozprávala, ako to vlastne bolo.

Z príjemnej nočnej jazdy Malorkou sa stala nočná mora. "Našťastie malá nebola v aute, boli sme v aute len my dvaja. Nebola to naša chyba, ale vbehol nám do cesty taxikár, takže my sme sa mu z nášho pruhu vyhli doprava," vysvetľuje modelka. 

Ako kráska prežívala prvé momenty po autonehode sa zdôverila iba Topstaru. "Tým, že ja som tak isto bola trošku zranená, tak to bol pre mňa šok. Veľa vecí som si v ten daný moment neuvedomovala. Až potom neskôr v nemocnici, lebo nikto nevedel, čo mu je," doplňuje Mendrejová.

"Pri tej havárii, to človek nikdy nevie, či sú tam aj vnútorné zranenia, či sú len povrchové alebo aj nejaké zlomeniny, takže to bola veľká neistota," priznáva.

Denisa vyviazla z autonehody pomerne dobre. Jej snúbenec je na tom však horšie. "Leží v nemocnici, má zlomeninu bedra, ramena, palca, takže ešte ho čakajú rehabilitácie," doplnila modelka.

Denisa dúfa, že sa zo zranení rýchlo zotaví. Jeho prognózy sú, našťastie, dobré. "Vidím tie pokroky, ktoré robí. Veľmi chce. Je húževnatý, cieľavedomý a veľmi silný, takže dúfam, že sa to všetko čoskoro na dobré obráti," uzavrela modelka. 

Zdroj: topstar.sk/Mirka Luberdová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie