Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
John Travolta (59) sa v Česku pochválil synom
Zdielať na
Showbiznis

John Travolta (59) sa v Česku pochválil synom

Áno, aj program filmového festivalu v Karlových Varoch je určite veľmi zaujímavý a má čo divákom ponúknuť, ale zdá sa, že všetky svetlá na seba stiahla jeho najväčšia hviezda - John Travolta. A ten si rozvášnený dav užíva plnými dúškami. Okrem toho, že všetkým opäť predviedol tanečné kúsky z Pomády, nezabudol pochváliť českú kuchyňu.

Americká legenda John Travolta to vie roztočiť. Či už na filmovom plátne alebo mimo neho. A keď má ešte vôkol seba takých milujúcich fanúšikov... Karlove Vary si doslova podmanil. Doslova sa "vykašlal" na oficiálne protokoly, ochrancom až vlasy hrôzou vstávali.

"Tí ľudia tu sú najlepší, chce sa mi až plakať, aké to je krásne. Tiež ich za to zbožňujem," komentoval šialenstvo okolo seba Travolta. Niet sa čo čudovať, že film Pomáda dosiahol rekordnú návštevnosť a geniálny tanečník a hlavná postava celého festivalu sa svojím filmovým výkonom nenechal zahanbiť. Dokázal tak, že aj vo veku 59 rokov má rock´n´roll v krvi.

Každý určite dobre pozná okrem Pomády aj Horúčku sobotňajšej noci - vtedy ako ešte len 19-ročný mladík prerazil a dievčatá po hercovi šaleli, nehovoriac o úlohe vražedných drsných chlapov v Pulp Fiction, to už z Travoltu spravilo doslova legendu. Má teda herec radšej úlohy zlých či dobrých chlapíkov? "Rád si zahrám obe postavy, ale tie postavy musia byť dobre napísané."

Karlovým Varom sa napokon pochválil aj svojím synčekom Benjamínom, Travolta sa ako dobrý otec nezaprel. S deťmi sa hral na hoteli a pri večeri si celá rodinka zaspievala. Podávala sa typicky česká sviečková. "Bola fantastická. Môj syn ju zjedol celú. Máme radosť, keď takto je," pochválil Travolta. Napokon v nedeľu krásne mestečko opustil a odletel tryskáčom do Prahy.

Zdroj: Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie