Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Leto Danky Strculovej (24)? Po boku milenca
Zdielať na
Showbiznis

Leto Danky Strculovej (24)? Po boku milenca

Ak by ste v našich podmienkach hľadali najhlučnejšieho fanúšika tenisových zápasov, určite by ste narazili na moderátorku Danu Strculovú. Jej fandenie sa vraj podobá tomu hokejovému. Sama priznáva, že hlučná je dosť, najmä pri povzbudzovaní svojho drahého. A hlavne - sprevádzať ho plánuje po jeho tenisovom turné...

"Ja som najhlučnejší fanúšik. Ono sa stáva, že tam je aj 20 fanúšikov iného hráča a ja. Je to výzva, ale ja ju zvládam," pochvaľuje si Danka.

"Tenis je taký špecifický šport, že tam sú diváci akože mierni a sa tam veľmi nepovzbudzuje a je tam väčšinou ticho. Ale Danka je z iných športov zvyknutá na také intenzívnejšie povzbudzovanie," priznáva aj tenista Kamil Čapkovič.

Vždy, keď totiž Kamil zahrá víťaznú loptičku, Danka tlieska, tlieska a tlieska. Zatiaľ sa však žiadne faux pas nestalo a nikoho vyviesť von nemuseli. Fandenia si napokon toto leto užije Kamil viac než dosť, Danka sa chystá robiť mu na turnajoch garde. "Ešte presne nevieme, kam, ale v sobotu ideme do Portorože," prezrádza Kamil.

Tomuto páru vlastne ani taká tá pravá dovolenka nehrozí, keďže tenisová sezóna trvá 11 mesiacov aj 3 týždne. Čas si však na seba určite nájdu. Nuž a ako sa pár vyzná v profesii toho druhého? Celkom obstojne, veď napokon sa presvedčte sami...

Zdroj: Petra Polačiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie