Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
John Travolta (59) prišiel na návštevu. Do Karlových Varov!
Zdielať na
Showbiznis

John Travolta (59) prišiel na návštevu. Do Karlových Varov!

Začiatok prázdnin patrí každoročne aj jednému z najobľúbenejších filmových festivalov na svete a jeho sídlo nie je ďaleko od Bratislavy. Festival v Karlových Varoch treba brať rovnako vážne ako ten v Cannes, Benátkach... A každý festival robia veľkým aj prítomné hviezdy. Počas otváracieho večera sa na červenom koberci predviedol aj nikto iný ako John Travolta a hneď si všimol aj mikrofón TV JOJ...

Začal sa už 48. ročník vo svete známeho a veľmi populárneho karlovarského filmového festivalu. Na chvíľu, kedy z festivalového auta vystúpil najvýznamnejší hosť, čakalo stovky ľudí.

John Travolta prišiel do Česka s obrovským úsmevom. "Je to úžasné, ľudia sú skvelí. Mám tu toľko fanúšikov, najradšej by som sa im podpísal všetkým!"

Slávnostné zahájenie sa nieslo v znamení osmičiek, ležatých osmičiek a koliesok vôbec, preto stálo na pódiu množstvo vozičkárov. A herci si toto dojemné zahájenie skutočne pochvaľovali.

Večer zase patril oslavám, ženám v nádherných róbach a šatách odhaľujúcich ich krivky, mužov by ste najčastejšie zazreli asi pri jedle, napríklad pri morských príšerách. "Dnes mám 33 narodeniny, lepšiu párty som si ani nemohla priať," komentovala modelka Andrea Verešová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Martin Krpač

Zdielať na

Najčítanejšie