Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sexi Svarinská (24). Takto si užíva leto...
Zdielať na
Showbiznis

Sexi Svarinská (24). Takto si užíva leto...

Zdroj: Facebook

Kalendárne leto už trvá niekoľko dní, vonku to tak však zatiaľ nevyzerá. Počasie robí vrásky aj čerstvej bakalárke Kristíne Svarinskej. Ako si leto užije ona?

Po stresoch zo školy a po množstve pracovných povinností by sa rada ponorila do letného oddychu. Teda ak predsa len prekoná ešte jednu drobnú prekážku. "Pripravujem sa momentálne na prijímačky na magisterský stupeň," tvrdí Svarinská.

"A potom už len oddychovať, relaxovať, oddychovať," dodáva s úsmevom herečka. Tento otčenáš by si rada dala pri slanej vode. Chce si tak vynahradiť nedostatok denného svetla a vytlačiť z hlavy a najmä z pokožky to ateliérové. 

"Dúfam, že sa mi podarí dostať sa k moru pretože pre mňa je to najväčší relax vzhľadom k tomu, že sme celý rok zavretí takže byť pri mori a nechať sa unášať morským vánkom," hovorí čerstvá bakalárka.

Ak vám more tento rok nevyjde, Kristína vám poradí ako sa zabaviť aj doma. "Nejaké chaty, venovať sa prírode," vymenúva. No hlavne prikazuje pokoj. Ten svoj si užije bez klapiek. Ďalší Kristinin návod, ako sa dokonale zrelaxovať počas voľných chvíľ, je čítanie, hoci ona má najväčšiu radosť z toho, že sa čiernemu na bielom vyhne.

Teda takto - neyzhne, ale prikrášli si ho. Čítať nebude scenáre, ani učebnice, ale knižky.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie