Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Move up! Televízna novinka mení The Pastels
Zdielať na
Showbiznis

Move up! Televízna novinka mení The Pastels

Move up. To je nový projekt, ktorý chystá televízia JOJ. Tanečný projekt. A kvôli tomu tanečníci z The Pastels hľadajú nového člena. Ten môže byť aj z ulice...

"Vlastne teraz tu bol zorganizovaný taký street jam, lebo TV JOJ organizuje tanečný projekt Move up. Momentálne sme si tu teraz dali taký menší jam s flying steps," hovorí tanečník, herec a moderátor Ondrej "Ondro" Antálek (28).

Nemeckí tanečníci sa trochu povykrúcali a zatancovať si mohli aj okoloidúci. Pastelky každého pozorne sledovali.  "Deti sú na veľmi dobrej úrovni, aj my sme boli prekvapení a mali sme čo robiť, aby sme im konkurovali," myslí si tanečník Marek "Lego" Brimus (27).

Siedmi fešáci, skvelí tanečníci, mladí a milí, no a hlavne farební budú už onedlho hľadať nového člena. "Hľadáme ôsmeho tanečníka do našej bandy. Všetko je v prípravách. Takže, tí, ktorí sa chcete zúčastniť, neváhajte. Bude to sranda, skúsenosť" dodáva Ondrej "Ondro" Antálek (28).

Kastingy budú po celom slovensku a šancu majú dokonca aj dievčatá. Dokonca by sa tomu aj potešili. Musí len ukázať, či na to má.

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie