Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To sú starosti... K Sajfovi (33) vraj nebol osud zhovievavý
Zdielať na
Showbiznis

To sú starosti... K Sajfovi (33) vraj nebol osud zhovievavý

Sajfa veril, že sa mu tento rok podarí bežať na prestížnom športovom podujatí. Hlavu však nevešia a rozmýšľa, ako sa tam dostať.

"Nevyžrebrovali ma do New Yorku, žiaľbohu. Ale dá sa to kúpiť ako taký zájazd. Ideme tam taká relatívne veľká partia. Bola by to škoda keby som to nezažil," hovorí 33-ročný moderátor. 

Na newyorskom maratóne by chcel bežať zrejme každý, ktorého tenisky už čo to zažili. Spomedzi tisícok prihlásených sa spravodlivo vyžrebuje len niekoľko bežcov. "Človek normálne zadá prihlášku v lotérii. A keď ťa nevyžrebujú, máš dve možnosti - 1, buď si povieš, kašlem na to, skúsim to o rok alebo po 2, pôjdeš cez cestovku," hovorí.

A práve cez cestovku sa Sajfa zrejme s kamarátmi do New Yorku vyberie. Trápi ho však aj ďalšia športová výzva. Ako moderátor Vyvolených má presné termíny, ktoré sú zhodné s tými bežeckými.

Nie vždy sa všetko deje tak, ako chceme. Sajfa so športom neprestane. "Už mám za sebou prvý triatlon. Chcel by som sa tomu do budúcna venovať, lebo vytrvalostný beh ma baví," hovorí ďalej Sajfa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie