Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bučkovci na dovolenku nepôjdu! Nemajú peniaze?
Zdielať na
Showbiznis

Bučkovci na dovolenku nepôjdu! Nemajú peniaze?

Všetci si myslia, že Bučkovci sa teraz topia v peniazoch. Aspoň polka Sihly je toho názoru. Ujo Bučko to však vzal do svojich rúk a nielen svojej dedine vysvetlil, ako to s tými jeho prachmi vlastne je.

Ujo Jano sa rozhodol povedať čistú pravdu o  tom, ako na tom Bučkovci s financiami vlastne sú. "Je to pravda, trošku sme si polepšili, ale nie je to až tak, ako si ľudia myslia, že sa topíme v peniazoch," vraví.

Z ruky do úst nežijú, ale napríklad luxusnú dovolenku si dovoliť nemôžu. A nielen preto, že by bola pre všetkých drahá. "Veď máme kravy, tak to musíme byť pri nich. Keď sme sa už k tomu odhodlali, tak sa nedá, jednoducho, nevieme ísť. Sme farmári a nemôžeme sa na druhých spoľahnúť, to sa nedá," dodáva.

A navyše, aktuálne aktívne na Sihle prebieha chudnúci režim a taká all inclusive dovolenka by určite tukové vankúšiky z bruška uja Jana neroztopila, ale práve naopak, ešte viac by sa zaguľatil.

Ale, keďže je taký pracháč, ako si mnohí myslia, mohol by si dať tie nadbytočné kilá odsať. Lenže, on rozhadzovať – ako by on sám povedal „na sprostosti“, nechce. Zarobené peniaze si totiž veľmi váži a nechce im podľahnúť! "Lebo, keď je veľa peňazí, tak to človeka pokazí. Ale aby bolo na všetko," uzatvára.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie