Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dada Duditšová (42): Dala výpoveď, lebo sa nevyspala!
Zdielať na
Showbiznis

Dada Duditšová (42): Dala výpoveď, lebo sa nevyspala!

Zdroj: TV JOJ

Praskli jej nervy a povedala si dosť! Známa seriálová Monča, vlastným menom Dada Duditšová sa netají tým, že miluje spánok. Ranné vstávanie jej spôsobuje utrpenie, a to až tak veľké, že je kvôli nemu schopná vzdať sa aj práce, ktorá ju za normálnych okolností veľmi baví.

„Áno, je to tak. Dala som výpoveď kvôli tomu, že sa som už nevládala vstávať skoro ráno do práce,“ priznáva sa Dada. Tá v minulosti pracovala v košickom rádiu, v ktorom moderovala ranné vysielanie, a to jej dávalo poriadne zabrať. „Vstávala som na piatu ráno,“ tvrdí nie veľmi nadšene pri tejto spomienke. 

„Po čase som sa rozhodla, že z rádia odídem, lebo som nebola schopná takto ráno vstávať,“ hovorí. Našťastie, Dade sa podarilo uplatniť v Bratislave. V seriáli Panelák je nielen herečkou, ale aj asistentkou réžie. „Aj na Panelák vstávam skoro – o 6:15 každý deň,“ vzdychne si, ale s úsmevom. Keď pred šiestimi  rokmi začínala, myslela si, že si na ranné vstávanie zvykne, ale...

„Ja som si doteraz nezvykla a ráno mám vypočítanú každú jednu minútu tak, aby som všetko stihla,“ smeje sa obľúbená seriálová postavička Monča s „východňárskym“ prízvukom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie