Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Moderátor Mečiar (41) sa zamiloval! Do strojčekov
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Mečiar (41) sa zamiloval! Do strojčekov

Poznáte hnutie alebo štýl Steampunk? Že nie? O čo ide vám prezradí odborník na slovo vzatý, fanúšik tohto štýlu, moderátor Novín Ján Mečiar.

Dôkazom ich lásky je ich veľmi blízky telesný kontakt. Janko je totiž tými strojčekmi vyzdobený od hlavy až po päty! "Je to inšpirované hnutím, alebo štýlom Steampunk, ale naozaj iba inšpirované, lebo keby som bol naozaj Steampunk, tak by som vyzeral ako z maškarného plesu, ale teraz vyzerám iba tak trošku ako z maškarného plesu," vysvetľuje Janko. 

Aj keď je posiaty hodinkovými strojčekmi, netiká. "Nie, to už sú artefakty, to už nefunguje, samozrejme," dodáva. Ak si myslíte, že je to drahý koníček, mýlite sa. Po vačku sa veľmi nemusel buchnúť. "Stáli tak 20 dolárov... steampunkové originál stoja 25 tisíc, takže zatiaľ mám  takéto," vysvetľuje.

"Steampunk je o tom, že kombinuješ techniku-mechaniku z 19.storočia so súčasnosťou... Je to krásne obdobie, keď všetko bolo na paru, ľudia stavali krásne obrovské stroje plné ozubených kolies," hovorí Janko.

Je jasné, že Janko je do týchto historických-mechanických maličkostí úplne paf! Aj preto je smutný, že diváci večerných Novín ho asi nikdy takto nahodeného, nikdy neuvidia. "To závisí od našich kostymérok, ale zatiaľ neboli z toho príliš nadšené... čiže zatiaľ nie," dodáva moderátor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie