Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herci Koleník (33) a Sakmárová (25) spolu trávia dovolenku...
Zdielať na
Showbiznis

Herci Koleník (33) a Sakmárová (25) spolu trávia dovolenku...

To sa ale niekomu žije! V utorok ráno sa Maslák aj so sestrou Aničkou vybrali na takú krátku predčasnú dovolenku. Zrejme ich omrzelo škaredé a studené počasie a tak spoločne odleteli do Turecka. No a aby im tam nebolo smutno, vzali so sebou aj celý Panelákovský štáb!

"Ideme s ním, lebo keď ide Maslák na dovolenku, my chceme vidieť, čo sa tam bude diať," hovorí režisér Miloš Volný. No čo asi? Budú si užívať krásne počasie, sladké a chutné nápoje, osviežujúce jedlo... Maslák totiž so sebou berie aj svoju sestru Aničku.

"Stretne sa tam na mieste so svojím kamarátom pravdepodobne z detstva alebo z nejakej minulosti, ktorý sa volá Tibike," prezrádza režisér. Seriáloví súrodenci toho majú aj v reálnom živote spoločné viac, ako by sa mohlo zdať.

"Viem, že sa Janko bojí lietať, to už prezradil, ale ja som na tom podobne, takže budeme super dvojka," hovorí Anička. Kolóna áut na viedenské letisko mala odísť o deviatej a Janko ani o štvrť na desať nebol na mieste. "Myslel som, že odídu bezo mňa, ale asi nie, lebo všetci tu čakajú. Chcel som sa tomu letu vyhnúť," žartuje herec.

Do auta, ktoré všetkých viezlo na viedenské letisko však nastúpil dobrovoľne a výlet sa mohol začať. Aj napriek hustej premávke štáb aj herci dorazili na letisko včas. V tejto chvíli už Janko cúvnuť nemohol. A keďže so svojím strachom z lietania bojuje už dlhšie, panika ho zatiaľ nechytala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie