Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Letecké okuliare sú in. Medzi hviezdami
Zdielať na
Showbiznis

Letecké okuliare sú in. Medzi hviezdami

Johnny Depp, Tom Cruise, Brad Pitt. Títo páni majú radi letecké okuliare. Také, aké mal Tom Cruise v legendárnom filme Top Gun. Príbeh bude pokračovať...

Producent Top Gun Jerry Bruckheimer nedávno potvrdil, že na pokračovaní filmového hitu sa opäť začalo pracovať. "Momentálne sa nachádzame v bode, kedy všetci chceme, aby sa to spravilo," povedal.

"Chvíľu to bolo tak, že bol nadšený Tom, ale štúdio do toho nechcelo ísť, alebo bolo nadšené štúdio a nechcel na tom pracovať Tom. A takto to išlo 30 rokov. A teraz sme v bode, kedy je nadšené aj štúdio aj Tom," opísal situáciu Bruckheimer.

Pôvodný Top Gun celosvetovovo zarobil 356 miliónov amerických dolárov a spravil z Toma Cruisa jednu z najväčších hollywoodskych hviezd. Ten si v snímke zahral mladého pilota amerických vzdušných síl Petea 'Mavericka' Mitchella.

Film sa sústredí na Maverickov vzťah s inštruktorkou Charlotte Blackwood (Kelly McGillis), jeho snahu byť čo najlepším pilotom či prekonávanie osobnej krízy po nehode pri skúšobnom lete. Tiež sa mu tu podarí zistiť pravdu o smrti svojho otca. V snímke si zahrali aj Val Kilmer, Tim Robbins, Tom Skerritt či Meg Ryan.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

topstar.sk/sita/ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie