Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mináriková (31), Plačková (22), Gašparovičová (20). Stavili na toto...
Zdielať na
Showbiznis

Mináriková (31), Plačková (22), Gašparovičová (20). Stavili na toto...

Nie sú zbrane, ako zbrane. Hlavne tie ženské sú pekne nebezpečné. Pre nasledujúce dámy sú skôr bezpečné. Určite ich môžu využiť ako airbagy.

Prvé melóny patria Zuzane Plačkovej, ďalšie dyne sú Michaely Gašparovičovej a majiteľkou posledných balónov je Janka Mináriková. Samozrejme, že tieto dámy nie sú jediné, ktoré majú v našom šoubiznise veľké poprsie, ale patria medzi tie známe celebrity, ktoré držia prvenstvo, čo sa týka bujných vnád.

"Tak ja som si dala, urobiť, ale mala som aj svoje prsia veľké," priznáva modelka Gašparovičová. Teraz možno teda porovnať, ktorá zo sexi krások má prsia najväčšie. Samozerjme, že tie najväčšie sa nemusia každému páčiť. Dôležité, že spokojné sú ich majiteľky. Čo nám sami potvrdili.

"Tak ja som spokojná, takto som si to predstavovala," hovorí Plačková. "Si myslím, že je to k mojej postave," pokračuje Mináriková. Na svoje prednosti sú blondínky hrdé a už ich berú ako prirodzenú súčasť svojho tela.

Svoje telo vnímajú tieto slečny ako pracovný nástroj. V minulosti sa Zuzana, Miška aj Janka preslávili aj tým, že nafotili jemne eroticky ladené akty. "Bola som v pánskych časopisoch," priznáva Gačparovičová. Pri otázke, či by sa nechali nahovoriť dať sa odfotografovať všetky tri spoločne, sa modelkám objavil milý úsmev na tvári.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie