Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bude to jedna obrovská žúrka! Tajvan leto v Čani
Zdielať na
Showbiznis

Bude to jedna obrovská žúrka! Tajvan leto v Čani

Vyzerá to tak, že nás čaká ešte poriadne horúci víkend. Už viete ako ho prežijete? Východniari majú odpoveď na túto otázku úplne jasnú. Práve u nich sa totiž začína festivalové leto.

Leto sa podľa východniarov nezačína vysokými horúčavami, ale veľkolepou žúrkou na Tajvane, a predsa na Slovensku. Neexistuje snáď ani jeden človek, ktorý by párty v Čani pri Košiciach nepoznal. Aj tohtoročná bude unikátna.

Jeden z účastníkov si totiž odvezie domov motorku. "Budú môcť vyhrať motorku. Je to najlegendárnejšia americká značka," hovor moderátor KRIMI a aj organizátor projektu Michal Farkašovský.

No v prvom rade to bude o veľkej zábave na letný plážový štýl. "Máme siedmy ročník, čiže siedme narodeniny, a to musí byť vo veľkom štýle," dodáva Farkašovský. Aj tohto roku sa oplatí prísť do Čane - Peter Bič Projekt či Braňo Mojsej, to je len malá ochutnávka toho, čo vás v Čani čaká.

"Bude to jedna veľká tanečná žúrka s laserovou šou, takže je sa na čo tešiť," pokračuje organizátor. "Ľudia, ktorí sem prídu majú unikátnu možnosť, ktorú by nemali nikde inde, môžu si totiž zahrať v JOJkárskom seriáli, či nejakej šou," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Jozef Kačmáry

Zdielať na

Najčítanejšie