Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
JOJkári idú tancovať! Naučí ich to Chris, postrach tanečníkov
Zdielať na
Showbiznis

JOJkári idú tancovať! Naučí ich to Chris, postrach tanečníkov

Redaktorky, moderátorky, redaktori, moderátori, helferi, jednoducho jojkári majú za sebou prvé stretnutie s profesionálnym učiteľom tanca. Chris pochádza z L.A., má za sebou mnohé úspechy a je tiež producentom videí živých šou napríklad pre Rihannu či Chrisa Browna...

Tancovať naučí aj JOJkárov. "Pre mňa ste vy moja misia, aby ste pôsobili dobre a budete veľmi prekvapení, čo sa môže stať. Chcem, aby ste sa na pódiu cítili komfortne, chcem, aby ste boli pripravení na toto vystúpenie a chcem, aby ste to zabili, ako sa hovorí," hovorí choreograf a tanečný lektor Riverpark Dance School Chris Bryan Rone.

A tváre televízie JOJ sa na to samozrejme tešia. "Takmer všetky tie pesničky sú moje obľúbené, takže budeme si trskať," teší sa reportérka Novín Táňa Slivková. "To bude jedna vážna párty, strašne sa na to teším, fakt," hovorí Slávka Jankovičová. "Keď nám niečo nepôjde, tak bude kopec srandy," myslí si Lucia Barmošová, moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Noviny.

Dokonca si podaktorí prvé kanečné kroky aj skúsili. Lektor tanca, ktorý nepochybne patrí k tým najlepším už vybral pesničky a s nácvikom choreografie tanečníci zo skupiny Joj News Dance Group začnú už onedlho. "Bude to veľmi dynamická choreografia a chcem, aby ste sa cítili ako hviezdy, keď budete na pódiu, hoci už hviezdami ste, nepochybujem o tom," hovorí Chris.

Za úsmevom každého sa však skrýva nielen nadšenie a radosť, ale aj mierne obavy. "Vzhľadom na to, že som taký vysoký, tak pôsobím ako drevo, aj som," hovorí moderátor magazínu Topstar Ján Bakala. "Mám veľký rešpekt a chcem si to vyskúšať, teším sa na to veľmi," hovorí redaktorka zahraničného spravodajstva Adriana Mikundová.

"Bude to zaujímavé sledovať, ako sa zmenili tanečné štýly za tých pár rokov, čo netancujem," hovorí Dárius Haraksin, moderátor Novín. "Ja mám taký svojský domorodý tanec, tak chcem si ho trochu vylepšiť," hovorí Laco Ďurkovič, ktorý pripravuje reportáže v Novinách o 17-ej.

Zahraničná reportérka Marcela Gatciová tancuje už nejaký ten piatok a Chrisa zažila. "Sa teším aj sa bojím. Lebo ja som ho už zažila v akcii a nebolo to veľmi jednoduché," hovorí Marcela.

Jojkári vystúpia spolu s tanečnou školou Riverpark Dance School ako súčasť úspešnej letnej akcie Emma Dance Day s Riverpark Dance School. A to už 27. júla 2013. Majú teda, čo robiť, aby to stihli...

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie