Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Moderátorka Barmošová (31) hráva v baroch na klavíri
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Barmošová (31) hráva v baroch na klavíri

Moderátorka Novín Lucia Barmošová je naozaj príťažlivá a múdra žena, ktorá svoju prácu dokonale ovláda. A plní si svoje sny. Tak sa zdá, že naša Lucka vie čo chce a ide si za svojím cieľom. No jeden sen jej na dobro ušiel. A nám ho prezradila.

Dnes, dlhé roky po tom, čo Lucia navštevovala umeleckú školu, kde sa naučila hrať na klavír, moderátorka priznáva, že jej život mohol vyzerať úplne inak. "Viem si predstaviť, že som nejaká mladá dievčina niekde v zahraničí a sú tam nejaké baríky a reštaurácie kde sa hráva, to si viem predstaviť, že aj tým sa niekedy, alebo teda keby som žila iný život,  niekde tam v zahraničí, tak prečo nie," hovorí moderátorka.

Ťažko teraz zhodnotiť, či je škoda, že Lucia týmto smerom neuberala, ale keby hej, určite by chýbala v našom spravodajskom tíme. Našťastie, keď je príležitosť, Lucia si za klavír rada sadne a zahrá.

"Vystupovala som, ale skôr to bolo že pre kamarátov, alebo pre užšiu skupinu ľudí. Tá nálada sa tak zlepšila, že niekto si so sebou nosí gitaru a ja keď natrafím na klavír, tak sadám zaň," priznáva Lucia.

A tak sa z času na čas aj z nej stáva barová klaviristka a možno aj takto si plní ten svoj starý sen. "Tuto to u nás zatiaľ nie je in, ale v zahraničí vlastne všade možne hrávajú klavíristi," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie