Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Adriana Kmotríková (42). Takto si užíva slnečné lúče
Zdielať na
Showbiznis

Adriana Kmotríková (42). Takto si užíva slnečné lúče

Keďže leto je už tu, každý by chcel mať postavičku ako lusk! A ak máte aj vy pocit, že ju potrebujete vylepšiť, nemusíte utekať hneď do posilňovne. Takéto slnečné počasie nám dáva veľa možností, ako sa rozhýbať. Napríklad skúste vodný aerobik ako naša moderátorka Adriana Kmotríková. Stretli sme ju aj s deťmi v aquaparku.

Leto a Adriana Kmotríková patria k sebe. Moderátorka totiž toto ročné obdobie miluje. No napriek tomu, že sme ju stretli v aquaparku, žiadnu vodnú atrakciu vyskúšať nechcela. "My máme doma pri záhrade malý tobogán, ale nikdy v živote som na ňom nebola," tvrdí.

Moderátorkine deti však vodný adrenalín milujú. Dokážu si ho naplno užiť celý deň. Linduška priznala, že predsa len mala pred rýchlou jazdou rešpekt. Zato Tomáš, ako správny chlap, sa nebojí.

Adriana je však predovšetkým mama, a tak si prázdniny musí spraviť hlavne kvôli svojim ratolestiam. Leto moderátorka nestrávi iba na Slovensku. Jej obľúbenou destináciou je Malorka, kde bola už sedemkrát. Páčilo sa jej aj v Turecku, no jej favoritom je celkom iná krajina. "Chodíme do Dubaja, na jar a na jeseň," vraví.

Aďa nepodľahla trendu dať sa do plavkovej formy na poslednú chvíľu iba pre letom. Chodí behávať dvakrát do týždňa a dokonca cvičí aj vodný aerobik, vďaka ktorému získala dobrú kondíciu a skvelú postavu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Najčítanejšie