Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sajfa (34) sa vracia do JOJky. Bude moderovať Vyvolených
Zdielať na
Showbiznis

Sajfa (34) sa vracia do JOJky. Bude moderovať Vyvolených

Zdroj: ISIFA

Potvrdené! Moderátorom pripravovanej reality show Vyvolení - Dom snov sa stane Matej "Sajfa" Cifra.

"Verím, že som sa trochu zlepšil, povyrástol, opeknel. Lebo ten účes, ktorý som tam mával bol dramaticky zlý, dramaticky. Nehovorím, že teraz niečo fenomenálne, ale Adele som hovoril, prečo si mi nepovedala vtedy, že vyzerám ako idiot. Ja som ti to hovorila, ale ty si na to nereagoval," hovorí Sajfa.

Ako moderátor reality šou však tentoraz reagovať bude. A prezradil nám aj čo to o hľadaní Vyvolených. "Tá základná myšlienka je, aspoň ako som to ja pochopil, tak valstne si budú stavať dom a ten, ktorý zvíťazí, bude môcť v tom dome bývať. Je to veľmi blízko Bratislavy, to znamená, že je to lukratívna záležitosť, " prezrádza zákulisie Sajfa.

On sám by však aj napriek lákavej výhre vyvoleným byť nechcel ani na chvíľu. "Nie, keď som videl tých adeptov na tie castingy, z ktorých si budú môcť ľudia vyberať, tak myslím si, že do žiadnej kategórie tam nezapadám. Myslím, že nie som veľmi ten typ," dodáva Sajfa.

No Sajfa, tak nám prezraď, bude víťazom nejaký exot? "NO ja si myslím, čo sa týka vyvolených a toho, čo môže vzísť z nejakého castingu... keď už mohol byť víťazom dvojky Erik Hilár Lakatošovie, tak ja si myslím, že ten strop sme už dosiahli," hovorí Sajfa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie